Over De Schrijverij

Truus van KeulenMijn naam is Truus van Keulen.

Mijn opleiding heb ik gedaan in de sociale wetenschappen. Jarenlang heb ik gewerkt in de hulpverlening en de Jeugdzorg, ben trainer managementvaardigheden geweest en heb sociaal economische voorlichting gegeven

Door vele gesprekken met mensen ben ik enthousiast geworden voor het schrijven van levensverhalen. De geschiedenis van mensen heeft zoveel invloed op het heden en op volgende generaties dat het zonde is om het verloren te laten gaan.

Ik leg vast wat mensen heeft bewogen om het leven op hun manier in te richten en helpt er zo aan mee dat vele waaroms bewaard blijven.

De boekwerkjes die hieruit ontstaan worden als een kostbaarheid gekoesterd door eenieder die bij het verhaal betrokken is.

Na gedegen training op het gebied van Creatief Schrijven ben ik in 2014  begonnen om schrijfcursussen, Schrijfcafe’s en workshops te organiseren. Een bijzondere manier van schrijven, ontwikkeld door Christine de Vries, die inspireert en verrast. Het geeft mensen de handvatten om zelf te schrijven aan hun verhaal.

Onlangs heb ik de opleiding Romans en Korte Verhalen bij de Schrijversacademie afgerond. Hiermee heb ik nog meer tools ontwikkeld om mensen te helpen met hun verhaal.

Op 29 april 2020 kwam mijn eerste boek uit: Eeuwige Echo.

Een verhaal dat al jaren in mezelf sluimerde is daarmee tot leven gekomen.

Het liefst werk ik kleinschalig.

Juist de gewone mens, die niet direct een beroemdheid is, wil ik de gelegenheid geven zijn/haar persoonlijke geschiedenis aan het papier toe te vertrouwen.