Innerlijk Pelgrimeren

pelgrimeren

Een schrijftocht van zes dagdelen

Start cursus: bij voldoende aanmeldingen

Pelgrims gaan op pad naar een heilige plaats om tot rust te komen, om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en even stil te staan bij wat wezenlijk raakt en belangrijk is. Niet de uiteindelijke bestemming is het doel, maar de weg er naar toe is doel op zichzelf.

De cursus Innerlijk Pelgrimeren  vormt een innerlijke pelgrimage. Je pen is de reisgenoot met wie je op pad gaat en je laat je verrassen wie of wat je onderweg tegenkomt. Je schrijfboek is een plek waar je kunt nadenken over je ervaringen en belevenissen, waar je herinneringen kunt ophalen en waar je kunt luisteren naar de fluisteringen van je eigen hart en stilstaan bij wat voor jou van belang is. Een tocht die niet een uiterlijk heiligdom maar je eigen innerlijk als reisdoel heeft.

Onder het genot van een kopje koffie doop je je pen zes dagdelen in  herinneringen en ervaringen. Schrijvend luisteren naar je eigen verhaal, plezier beleven aan het uitwisselen van verhalen, lachen om anekdotes of verbondenheid voelen bij meer intieme verhalen.

Iedereen die zich wil laten inspireren door de pen, meer inzicht wil krijgen of het gewoon leuk vindt om samen met anderen op ontdekkingsreis te gaan, is van harte uitgenodigd.

Globaal programma

Dag 1 Voorbereiding van de reis
Dag 2 Vertrek
Dag 3 Onderweg
Dag 4 Onderweg
Dag 5 Afscheid
Dag 6   Terugkijken

 

Locatie: Biddinghuizen
Duur: zes dagdelen
Wanneer: Voorjaar 2020
Meenemen: pen en papier
Kosten:  € 225,00  incl. koffie/thee en materiaal

Voor meer vragen en inschrijven:


  ik wil graag meer informatie
  ik wil mij inschrijven*
  Anders......*

  *Bij inschrijven graag alle bovenstaande gegevens invullen.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Print Friendly, PDF & Email