Eeuwige Echo

Boek Truus van Keulen Eeuwige Echo ISBN: 9789463652254

Eindelijk is het er: het verhaal dat al zolang in mezelf sluimert is tot leven gekomen in dit boek.

Lees hier meer over de Eeuwige echo

 

 

Deze video geeft een klein inkijkje.

Nieuwsgierig geworden na het zien van dit filmpje?

Bestellen kan via:

tvankeulen@solcon.nl

jitskekingma@elikser.nl

Of via de plaatselijke boekhandel

ISBN: 9789463652254

Over Eeuwige Echo

Eeuwige echo boek ISBN: 9789463652254

Een familieroman over herhalende patronen en geheimen en de invloed ervan op de opvolgende generaties.

Auteur: Truus van Keulen

Helen. Elke keer als hij aan haar denkt, gaat er een schok door hem heen. Hoe heeft ze hem toch zo hulpeloos achter kunnen laten? In de zak van zijn zwarte pandjesjas voelt hij haar brief branden. De brief die hem zo pijnlijk aan zijn aandeel in haar dood herinnert. Hij wil er niet bij stilstaan. Hij moet verder met zijn drie kinderen en de boerde- rij. Voorlopig kan Fien, de dienstmeid, wel voor de kinderen zorgen, al is zij eigenlijk te oud voor die taak.

Eeuwige Echo is een familieroman met als thema’s de zoektocht naar de zin van het bestaan en terugkerende patronen in de generaties. De hoofdpersoon, Thera, gaat op zoek naar haar afkomst om de leegte die ze voelt te verklaren. Ze krijgt daarbij hulp van haar moeder, die vanuit een andere tijd naar haar leven kijkt.

Thera ontdekt dat haar ouders, Dorus en Liesbeth, geheimen mee in het graf hebben genomen, zoals ook zijzelf een groot geheim heeft weten te bewaren.
Het verhaal speelt ongeveer tussen 1900 en 2000. Dialogen tussen Thera en Liesbeth worden afgewisseld met flashbacks uit hun verleden. Een boeiend en vlot verteld verhaal dat laat zien hoe mensen in elke tijd zoeken naar welke schakel ze zijn in hun geschiedenis.

Truus van Keulen groeide op als jongste in een agrarisch gezin in Gelderland. Na haar studie in de Sociale wetenschappen was ze jarenlang werkzaam in de hulpverlening en in het bedrijfsleven. Ze geeft ruim tien jaar cursussen en workshops op het gebied van Creatief Schrijven en begeleidt mensen bij het schrijven van hun levensverhaal. Haar schrijfopleiding heeft ze gedaan bij Shodo in Alkmaar en bij de Schrijversacademie in Amsterdam. Eeuwige echo is haar debuut.